Studie- og Karriervejlednings kurser og online ressourcer til arrangmenter.

Det kan være rigtig svært at oversætte og forstå sine egne kompetencer – både for dig selv og til en potentiel arbejdsgiver. Derfor har vi lavet dette forløb bestående af to workshops til dig.

På første workshop skal du arbejde lavpraktisk og sætte din akademiske faglighed i spil i en konkret kontekst og lære at sætte ord på, hvad det er, du kan. Det betyder, at du vil øge både din forretningsforståelse og forståelsen af hvad du kan tilbyde en virksomhed, ligesom du vil opleve at kunne se dig selv i langt flere virksomheder end inden du fulgte forløbet.

På anden workshop skal du arbejde med din faglige og personlige profil, og hvordan du pitcher den kort og fængende for en potentiel arbejdsgiver. En ting er at have akademisk og faglig viden, en anden er at kunne sætte ord på, og noget helt tredje er at kunne gøre det mundtligt, kort og fokuseret. Det skal - som andre færdigheder - læres, trænes og forfines

Efter deltagelse i de to workshops har du opnået følgende:
✓ Træning i praktiske værktøjer som kan bruges i almindelige virksomheder.
✓ Viden om hvor du kan hjælpe (områder)
✓ Viden om hvordan du kan hjælpe (opgaver)
✓ Forståelse af faglige og personlige kompetencer
✓ Træning i hvordan du pitcher dig selv til en potentiel arbejdsgiver


På kurset præsenteres du for en række værktøjer til karriereplanlægning, kompetenceafklaring samt jobsøgning. 

Kom godt i gang med at bruge Mahara som din eportfolio. Få ideer til hvad du kan bruge Mahara til  og hvordan du gør.

Du kan søge efter et job - og så kan du skabe et selv.

Dette kursus gør dig i stand til at udvikle en idé fra at være en tanke i dit hoved til at blive et projekt eller en forretning, du måske kan tjene penge på.

Du får inspiration, opgaver og læsestof, der vil hjælpe dig med at vurdere forretningspotentialet i din idé og klæde dig på til at starte dit eget firma.